Diumenge passat a Montserrat.
 
Aquest aplec anual va tenir lloc el primer diumenge de quaresma, dia 1 de març, al Monestir de Montserrat, amb la presència del bisbe Agustí, que va presidir la missa conventual d’aquell dia, i va acompanyar els participants a aquesta trobada anual.
 
El Consell de Fraternitats Servites de Catalunya aplega les 26 congregacions, confraries o associacions vinculades a la devoció a la Mare de Déu dels Dolors. Entre aquestes fraternitats trobem dues al territori del Bisbat de Sant Feliu: la Confraria de la Mare de Déu dels Dolors de Monistrol de Montserrat i la Congregació de Nostra Senyora dels Dolors de Sitges, amb 327 anys de vida.
 
Aquestes trobades serveixen per créixer en la comunió fraternal i una major coordinació d’iniciatives. Després de l’eucaristia al santuari, el pare abat, Josep Maria Soler els va saludar a la sala de la Façana, on a continuació va realitzar-se l’Assemblea del Consell Servites de Catalunya. Va ser el moment per presentar les tasques realitzades durant l’exercici 2019 per la comissió permanent del Consell, i per l’elecció dels nous serveis de vicepresident, vocal, vicesecretaria i secretari de la Comissió Permanent per a un període de 4 anys, d’acord amb els propis Estatuts.
 
La Trobada va continuar amb el dinar de germanor, després del qual i com a cloenda va tenir lloc el res de la corona dels Dolors, davant de la Capella de la Dolorosa.