El Projecte Raquel es un programa d’atenció i acollida a la dona (i a l’home) que ha viscut el drama de l’avortament i que vol iniciar un camí sanador i de reconciliació amb ells mateixos, amb el nadó i amb Déu.

Al Full Dominical i en aquest web n’hem parlat en diverses ocasions al llarg del 7 anys que el programa porta en marxa a la nostra diòcesi. En aquestes setmanes, els organitzadors ofereixen unes xerrades informatives sobre el Projecte que es poden concertar a les parròquies o grups interessats, trucant al 662022707.

L’organització del Projecte Raquel fa part de la Delegació diocesana de Família i Vida i està formada per una xarxa de laics acollidors, sacerdots, psicòlegs i psiquiatres, especialment formats per a oferir una atenció personalitzada a les dones i als homes després d’un avortament. L’atenció és individualitzada, absolutament confidencial i gratuïta.

Se sap que l’avortament fereix l’ànima de tots els qui hi estan involucrats. No solament destrueix la vida del nen no nascut, sinó que deixa també un rastre de dolor i destrucció per la mare, el pare i per a tota la societat. Aquesta ferida profunda afecta totes les dimensions de la persona i és, sobretot, una ferida interior, espiritual, que es manifesta psicològicament i fins i tot físicament.

Et recomanem