Ahir dilluns 3 de juliol vam rebre a la Casa de l’Església la visita de l’alcaldessa de Sant Feliu de Llobregat, Lourdes Borrell Moreno. Acompanyada pel 4r tinent d’alcalde, Iván Martín -regidor de Serveis Socials- i Tamara Martos -cap del Gabinet de l’Alcaldia-, va ser la primera visita de part del nou equip de govern de la ciutat. El recorregut per la Casa, va incloure la seu de Caritas, que aquest any celebra els 10 anys de la seva creació.

Una visita “com a mostra de respecte institucional i de bon veïnatge, de predisposició a l’escolta i a l’entesa a la col·laboració i cooperació en benefici de les santfeliuenques i santfeliuencs. Amb el propòsit que el testimoniatge d’estima i servei a les persones sigui el que ens guiï”, com va escriure l’alcaldessa al Llibre d’Honor del bisbat.

L’alcaldessa va regalar una litografia de l’artista Jaume Amigó, inspirada en l’obra de Ramon Puiggròs. En canvi, el bisbe Agustí els va donar una imatge de Sant Llorenç sobre fusta que inclou una benedicció del Llibre dels Nombres; a més del llibre, escrit pel bisbe, “Creure: la força del testimoniatge”.

Et recomanem