El 18 de juny passat, a la tarda, els diferents grups de Vida Creixent de la diòcesi de Sant Feliu de Llobregat, van celebrar el final de curs a la Casa de l’Església, on s’hi van aplegar una quarantena de persones.

La primera part de la trobada va consistir en una Eucaristia, presidida pel bisbe Agustí Cortés i concelebrada pel consiliari del grup de Vida Creixent, Mn. Xavier Ribas i pel diaca Mn. Josep M. Gómez Perugia.

Enllaçant amb el temari que els diferents grups han treballat i compartit aquest curs 2023-2024: «Aliança entre generacions», a l’homilia, el bisbe Agustí va remarcar la importància que tenim tots, com a batejats, de transmetre els valors cristians a la nostra descendència i a la societat en general. El nostre prelat va encoratjar als presents a no defallir i a confiar en el pla que Déu té per a cadascú de nosaltres.

Un cop acaba l’Eucaristia, al menjador de la Casa de l’Església, van poder compartir unes galetes amb cava, i així, amb un esperit de germanor, es va donar per acabat el curs 2023-2024.

Et recomanem