Una proposta del Secretariat Interdiocesà de Joventut.

Dissabte 30 de maig, a les 22.30h, els joves cristians de Catalunya i les Illes són convocats a viure una experiència de l’Esperit. Aquesta vetla de pregària és una iniciativa de Església Jove (SIJ), per a la qual 16 joves de Catalunya i Mallorca han preparat les pregàries i els cants per celebrar junts la festa de Pentecosta. Per la situació de desconfinament  que estem vivint, el punt de trobada serà el Canal YouTube de Església Jove.

Trobareu més informació al web de SantfeliuJove.


 

Aquesta no és l’única iniciativa promoguda des d’Església Jove per oferir recursos d’acompanyament el jovent cristià, des que va començar l’estat d’alarma per la crisi sanitària de la Covid-19. Per exemple:

  • Fent Camí. Enviament diari d’una breu guia de pregària per fer des de casa. La seva periodicitat diària acabarà el dia de Pentecosta, 31 de maig, arribant a 76 trameses durant 76 dies consecutius. A partir d’aleshores, canviarà a un enviament setmanal els diumenges.
  • Via Crucis en confinament. Realitzat el dimarts sant, amb la col·laboració de 21 joves, que van conduir la pregària i els cants, com a preparació a la Setmana Santa.