El senyor bisbe Agustí Cortés ha nomenat, Mn. Agustí Pañella i Baró, com a nou rector de la Parròquia de Santa Maria de Cubelles (Garraf). D’altra banda, Mn. Pañella manté les seves responsabilitats pastorals com a rector a la Parròquia de Sant Joan Baptista de Vilanova i la Geltrú, amb les seves dues esglésies de Sant Joan, i de La Mercè, als barris de La Collada i Fondo Somella.

Atès que Mn. Agustí Pañella seguirà vivint a la rectoria de Sant Joan Baptista de Vilanova i la Geltrú pels compromisos que ja té contrets, el Sr. bisbe Agustí Cortés ha cregut convenient de nomenar a la Sra. Chiara Romano i al seu marit, el Sr. Joan Rodríguez, com a matrimoni, ‘Encarregats Pastorals de la Parròquia de Santa Maria de Cubelles’. Ells seran els qui vetllaran per la pastoral del dia a dia com també de l’acolliment de les persones que s’acostin a la Parròquia, com dels grups que fan us pastoral i/o cívic a l’edifici de la Casa Rectoral.

Per facilitar la seva tasca i disponibilitat, seran ells mateixos els qui viuran a l’habitatge que fins ara es reservava al Rector, amb un contracte de comodat establert entre el bisbat de Sant Feliu de Llobregat, el rector i ells mateixos.

D’aquesta manera, Cubelles es converteix en la primera parròquia de la Diòcesi de Sant Feliu de Llobregat que atorga una responsabilitat d’aquesta envergadura a un matrimoni laic.

L’inici del servei Pastoral del nou rector i els nous encarregats pastorals, serà a l’Eucaristia de les 10 del matí del proper diumenge 10 de març. La  celebració litúrgica la presidirà el bisbe de la nostra diòcesi, Agustí Cortés.

Et recomanem