WhatsApp Image 2022-06-14 at 8.59.38 PM (2)

Després de dos anys ajornant aquesta trobada a causa de la pandèmia, ahir per fi va tenir lloc, a la Casa de l’Església, aquesta reunió, amb l’objectiu de celebrar el final de curs, i aprofitar per a parlar i compartir algunes de les pautes que se seguiran de cara l’any vinent.  

Tot i que no hi van assistir tots els que formen part de l’organització, per l’avançada edat d’alguns dels col·laboradors, la reunió va començar amb una intervenció del coordinador de Vida Creixent, Cristóbal Macías, dirigint unes paraules d’agraïment, ànim i confiança al bisbe Agustí, també present a la reunió,  per remarcar la seva presència en les circumstàncies més difícils.  

També va agrair el treball tan necessari que realitzen cada dia els membres de cada grup de Vida Creixent, en les diferents parròquies.  

Més tard, el bisbe Agustí va dirigir algunes paraules destacant la importància que té la figura de la gent gran a l’Església, com a base de sostenibilitat i continuïtat de les nostres creences i fe. És per aquest motiu que els va esperonar a continuar amb la labor que duen a terme, i propagar el missatge de constància i esforç, comprometent-se com a Pastor de l’Església a prestar la seva ajuda i consell en tot el que necessitessin de cara al curs vinent. 
La trobada va acabar amb un pica-pica i un brindis per tot el que vindrà a partir del setembre. 

Et recomanem