El divendres 15 de setembre passat, a la Casa de l’Església del bisbat de Sant Feliu de Llobregat, va tenir lloc la trobada d’inici de curs de la Delegació d’Ensenyament del nostre bisbat.  S’hi van aplegar una quarantena de mestres. Dues professores van donar el seu testimoni de la seva vocació laical a l’educació, tal com diu l’objectiu diocesà proposat per aquest curs: Som cridats. Cridats a ser poble”.

“Els docents hem de deixar-nos contagiar per l’alegria de l’Evangeli, que ens ompli el cor, i ser-ne testimonis des de la nostra vocació de laics a l’Església. Deixem que el nostre dia a dia traspuï el que som: Docents d’ànima”. Hem de saber que anem amb les mans buides, i plenes del Senyor”. Aquest missatge, que va servir com a conclusió de tota la jornada, el van transmetre les professores Núria Nieto i Magda Bordas.

D’altra banda, cal ressaltar el testimoni de la mestra Magda Bordas: ” ‘No tingueu por! Jesús és al nostre costat’. Jesús ens embarca a una aventura apassionant: ser mestra. Seguir la crida i la missió com a docent, sent testimoni. Quan de vegades, la nit és molt negra, Jesucrist ens ve a ajudar. ‘ No tingueu por, no us inquieteu. En tota ocasió acudiu a la pregària’ ” (Fl 4,6).

La litúrgia presidida pel nostre bisbe Agustí Cortés els va animar a no defallir, a ser corresponsables, cocreadors de la gràcia de la redempció de Jesucrist. El bisbe Agustí va entregar als assistents la “missió canònica” per aquest curs.

L’acte es va cloure amb un piscolabis entre tots els assistents a la trobada.

Et recomanem