WhatsApp Image 2022-07-03 at 22.00.09

El diumenge passat els nostres joves van fer una trobada de germanor, que neix amb l’objectiu de pregar junts, i compartir un treball que porta per títol “Escoltem-nos”. 

Sota aquest lema s’assegura un llarg camí on l’escolta i la reflexió juguen un paper crucial, per tal de millorar les accions pastorals amb el jovent, que es pot posar en pràctica en els següents fonaments:  

  • El sínode sobre els joves, la fe i el discerniment vocacional, i l’exhortació apostòlica del papa Francesc. 
  • I el sínode sobre la sinodalitat.  

Gràcies a aquesta trobada es va poder dedicar el temps necessari a parlar i debatre sobre el procés de l’escolta en l’àmbit diocesà, amb els assistents, tot i que al llarg del curs els diferents grups de joves de llocs com Vilanova i la Geltrú, Sant Boi o El Prat de Llobregat, també ho van poder dur a terme.  

Després de compartir punts de vista i debatre sobre el camí que seguirà aquesta pastoral, els presents van sopar a la fresca amb música en directe, que va concloure la trobada a la rectoria de Piera.  

Gràcies a aquesta trobada s’han establert els pilars del pla per al curs vinent, fins i tot, del proper trienni, pel que respecta a la pastoral juvenil. 

Et recomenem