El dilluns 12 de febrer passat va tenir lloc la trobada de catequistes de l’Arxiprestat de Sant Vicenç dels Horts on es va actualitzar els noms dels diferents coordinadors de cada parròquia.

L’Eulàlia Salvans, coordinadora arxiprestal de catequesi, va presentar el coordinador a nivell  de catequesi de preveres: Mn. Josep-Ramon Ruiz, Rector de Vallirana i Cervelló. A continuació, es va fer una revisió del primer trimestre d’aquest curs on cada parròquia va exposar la seva realitat a nivell de nombre de catequistes i infants i alguna activitat extra feta durant el Nadal i Tots Sants, entre d’altres.

Finalment, es va decidir la data de la VI Trobada de pares i infants de catequesi de l’Arxiprestat. Serà el 14 d’abril a la tarda i encara no sé sap on se celebrarà. També es va repartir un material per treballar amb els pares i un altre per treballar la Quaresma i Setmana Santa amb els infants.

Es va acordar retrobar-se per fer una trobada de formació més endavant. Va ser una estona profitosa per veure la realitat catequètica i animar-se a continuar el ministeri de catequistes que té cadascú. 


Et recomanem