Sant Quintí de Mediona acollirà el proper diumenge 8 d’octubre la trobada anual de Portants del Sant Crist. El cos de portants de la vila serà l’encarregat d’organitzar la 27 edició d’aquesta trobada que cada any se celebra a un municipi diferent de Catalunya.

Aquesta trobada s’havia de celebrar l’any 2020 a Sant Quintí de Mediona però, a causa de l’alarma social provocada per la pandèmia de la COVID-19, es va haver d’anul·lar. Enguany hi participaran 18 agrupacions de portants de tot el nostre País.

El programa d’actes començarà a les 8.00 h amb l’acollida i l’esmorzar per a tots els participants al poliesportiu municipal de Sant Quintí de Mediona. A les 10.30 h, tindrà lloc el Via Crucis pels carrers del nucli antic de la vila. El punt de sortida serà a l’església i els membres de les diferents agrupacions portaran la creu en les 14 estacions amb les que consta aquest camí.

A les 12.00 h se celebrarà l’Eucaristia a l’església de Sant Quintí. Mossèn Francesc Pausas, rector de la parròquia de Sant Quintí, presidirà tots els actes previstos per al proper 8 d’octubre. La jornada finalitzarà amb un dinar de germanor que comptarà amb la participació dels portants i acompanyants. 

Et recomanem