És una joia per a la nostra diòcesi donar la benvinguda com a diaques permanents a Toni Oia Gómez , de Sant Boi de Llobregat, i Manuel Arnedo Bravo, de Cervelló. Rebran l’ordenació de mans del bisbe Agustí el proper diumenge 14 de maig a les 18h. a la Catedral de Sant Llorenç.

El Toni i el Manel arriben a aquesta etapa final després d’un recorregut formatiu i altres moments significatius en el camí, com l’admissió als ordes i els ministeris del lectorat i acolitat. El dissabte 22 d’abril van realitzar la darrera trobada de formació d’aspirants i candidats al diaconat de la Província Eclesiàstica de Barcelona i durant la mateixa, tots dos van realitzar la professió de fe i el jurament de fidelitat, ritus previs a l’ordenació.

Recordant la cita evangèlica que ells han triat per convidar a la seva ordenació, desitgem que els serveixi de llum al seu camí i que puguin fer-la vida: “…com el Fill de l’home, que no ha vingut a ser servit, sinó a servir i a donar la seva vida en rescat per tothom” (Mt 20,28).

Al programa Sense Distància de Ràdio Estel, en el dia d’ahir dimecres, el periodista Ignasi Miranda entrevista al qui seran nous diaques. Podeu escoltar-lo en aquest enllaç.

Et recomanem