Trobada diocesana d’adolescents i joves el 18 de març.

Aquesta iniciativa que reuneix els diversos grups de joves, adolescents, confirmands, etc. torna el proper dissabte 18 de març. Vol ser una fita en el camí que ens porta a la JMJ de Lisboa, al mes d’agost.

L’eix de la trobada serà el testimoniatge de la nostra vida cristiana, que respon a una crida de Jesús, a una trobada amb Ell: ser testimoni d’una crida!

El programa inclou diversos moments i activitats, en diversos indrets de Vilafranca del Penedès, i amb un format itinerant per la vila. L’acollida comença a les 10h a església de la Mare de Déu de Montserrat de l’Espirall i, després d’una petita excursió, dinar i una activitat de tallers, acabarà amb l’eucaristia a les 17.30, a l’església de Sant Francesc, per acomiadar-se a les 19h.

Els tallers tindran temàtiques diverses, des de ciència i fe, a les ecoparròquies, al diàleg interreligiós, ser missioners al tercer món, cultura i art, la vocació ministerial, etc. En tots els tallers podran conèixer el testimoni d’alguna persona, establir un diàleg i tenir un espai de reflexió personal i grupal sobre com vivim i testimoniem cadascú personalment la trobada amb Jesús ressuscitat, com s’alimenta aquesta trobada i com col·laborem a l’acció de l’Esperit Sant.

Més informació i inscripcions al blog.

 

Et recomanem