Setmana de pregària per la unitat dels cristians 2022

Amb el lema “Hem vist la seva estrella a Orient i hem vingut a adorar-lo”, del 18 al 25 de gener, les esglésies cristianes van pregar més intensament per la unitat de tots els creients en Jesucrist. A la nostra diòcesi es van dur a terme pregàries ecumèniques a Vilafranca del Penedès i a Sant Feliu de Llobregat.

Diumenge 23, el Grup Estable de Diàleg i Consell Ecumènic va convocar un acte a l’església de Sant Francesc d’Assís, de Vilafranca, al qual van participar una quarantena de persones i que va ser animat amb cants meditatius de Taizé.

Dilluns 24, la Catedral de Sant Llorenç va aplegar representants de diverses confessions: a més del bisbe Agustí hi havia el pastor Ismael Llaudis; el Sr. Lluis Brull, evangèlic; el P. José Santos, del Patriarcat de Serbia; i el Sr. Marian Gadea, representant del Patriarcat de Romania. Va excusar l’assistència la pastora Marta López. L’acte de pregària va comptar també amb la participació de la Coral de Masquefa i el Grup de Taizé de Vilanova i la Geltrú, que van acompanyar amb música instrumental i cants aquesta celebració.

Et recomenem