Ús de cookies
Aquesta web fa servir cookies. Si continua navegant, entendrem que les accepta.
Pots obtenir més informació aquí.

ACCEPTAR

 
 

Minyons escoltes i guies Sant JordiMinyons Escoltes i Guies de Catalunya (MEG) som una entitat d’educació en el lleure sense ànim de lucre que oferim als nens, nenes i joves l’aventura de créixer i aprendre mitjançant el mètode escolta i guia. Aquest mètode educatiu pretén que cada noi i cada noia esdevingui protagonista del seu propi creixement i de les accions que treballa en equip, amb la finalitat que es formin com a persones solidàries i compromeses amb la societat.

La nostra proposta educativa té l’objectiu d’aconseguir que aquest col·lectiu sigui capaç de participar activament i críticament a la societat on viu i, per tant, pugui assumir les responsabilitats necessàries per ajudar a construir una societat més justa, solidària i sostenible des de tots els punts de vista.

Seguint la proposta pedagògica i metodològica de l’escoltisme i el guiatge, a MEG treballem per a l’educació integral de la persona a partir de l’experiència viscuda i de la transmissió de valors com el respecte, la tolerància, el diàleg, la interculturalitat, la sostenibilitat; treballant per tal de “deixar aquest món una mica millor de com l'hem trobat”.

Aquesta educació pretén que els infants i joves coneguin el seu entorn, el país i les seves característiques socials, culturals, històriques, en detectin les necessitats existents i descobreixin com contribuir a cobrir-les en la mesura que els sigui possible.


Minyons Escoltes i Guies Sant Jordi
Demarcació del Baix Llobregat-Garraf-Alt Penedès
CASAL DE JOVES
Crta. Laureà Miró, 118-122
08980 - Sant Feliu de Llobregat
Tel. 693 569 468

bllgap@escoltesiguies.cat
www.escoltesiguies.cat


-
-
-
-