Ús de cookies
Aquesta web fa servir cookies. Si continua navegant, entendrem que les accepta.
Pots obtenir més informació aquí.

ACCEPTAR

 
> 2010 > 2014 > 2018

Crist és la Vida!

El 19 i 20 de maig del 2018, ens esperen a la diòcesi de Tortosa, amb una nova edició de l'Aplec de l'EsperitSi ets jove; si Jesús és Algú important a la teva vida; si tens ganes de conèixer altres joves amb les mateixes inquietuds que tu; si ets animadors d'un grup de joves i vols que visquin una experiència única de fe, NO HO DUBTIS: VINE A L'APLEC!

Com sempre serà el cap de setmana de Pentecosta, 19-20 de maig. Aquest any seran dos dies d'activitats, xerrades, pregària, música i molts moments per compartir la fe amb joves de totes les diòcesis catalanes. Sota el lema "CRIST ÉS LA VIDA" enguany serà la bonica ciutat de Tortosa i el Delta de l'Ebre la ciutat i diòcesi escollida pels bisbes per demanar junts el do de l'Esperit. NO T'HO PERDIS!

Podeu seguir les novetats, que seran moltes, al nostre Facebook, twitter o instagram.

RECORDA! Cal formalitzar la inscripció. Per fer-ho cal que segueixis els següents passos:

- Omplir un formulari
Cada inscripció genera un codi que es pot modificar fins una setmana abans de l'Aplec. Així doncs, no passa res si encara no saps quants joves del teu grup vindran. Crea ara la fitxa i ja aniràs ampliant-la a mesura que tinguis més dades!

Link: https://aplecdelesperit.cat/inscripcio/

- Confirma les places pel bus
La diòcesi assumirà el cost dels busos i, per tant, el viatge no suposa una despesa pel participant. Cal que ens enviïs un correu a santfeliujove@gmail.com dient que voleu venir amb el bus diocesà i indicant el número de Codi que se usha atorgat.

- Pagament
El cost és de 30€ per participant si el pagament es fa abans del 19 d'abril. Si es fa a partir d'aquesta data el preu és de 35€.

Si la vostra inscripció és com a grup cal fer el pagament de forma conjunta.

Concepte de l'ingrés s'ha d'indicar: CODI + Bisbat Sant Feliu de Llobregat + Aplec

Núm. de compte: ES33 0081 0088 1200 0196 2203

ATENCIÓ!: Si només hi aneu un dels dos dies cal que ho indiqueu a observacions i, de moment, no feu cap tipus d'ingrés. En el vostre cas rebreu informació més endavant sobre el possible pagament i preu.

Aplec de l'Esperit 2018

Himne


-
-
-
-
-
-