Ús de cookies
Aquesta web fa servir cookies. Si continua navegant, entendrem que les accepta.
Pots obtenir més informació aquí.

ACCEPTAR

 
> 2012 > 2015 > 2016 > 2017 > 2018

Advent - Nadal

MATERIAL PELS ANIMADORS, CATEQUISTES, MONITORS, CONSILIARIS I EDUCADORS, PER A LES SESSIONS DELS GRUPS D’ADOLESCENTS I JOVES, EN EL TEMPS D’ADVENT I NADAL

Benedicció i pregària del pessebre

Davant la proximitat de l’Advent – Nadal us oferim un material per ajudar-vos a preparar-ho i celebrar-ho. En aquests fulls trobareu la proposta pels grups d’adolescents i joves de les parròquies i arxiprestats de la diòcesi. Ens imaginem uns grups amb un o varis catequistes que els acompanyen, identificats i adherits a una parròquia, i coneixent cada dia més a Jesús a partir de tres eixos: la pregària, la catequesi i el servei.
Tot el que us proposem és reutilitzat, o sigui, que ja s’ha utilitzat en algun lloc, amb algun grup; i el que hem fet és recollir-ho, organitzar-ho i oferir-ho.
Des de la Comunitat d’Acompanyants volem ajudar-vos a que programeu les sessions d’aquestes properes setmanes d’Advent i dels dies de Nadal; si fa falta que us donem un cop de mà, només cal que ens ho digueu. Això que us enviem no exclou que vosaltres després d’una estona de pregària, intenteu sistematitzar les sessions del grups d’aquest temps d’Advent – Nadal. Si habitualment utilitzeu un altre material, continueu fent-lo servir, però que no falti ni la pregària, ni el contingut catequètic, ni el servei. Ah, tingueu en compte el moment dels nois, l’edat,...
Aquesta programació la podeu fer amb el quadrant, fixant per una banda els dies que us trobareu, l’objectiu de cadascuna d’aquestes sessions, amb quin material ho fareu, i qui se’n fa càrrec; i sempre va bé, una senzilla avaluació.
També serà bo durant aquest temps, cuidar la participació en l’eucaristia del diumenge. Probablement ens caldrà renovar la invitació.
Diumenge 29 de novembre comença l’Advent!!!
Comunitat d’Acompanyants

-
-