Mater Fatima 1
Avui, en el centenari de l’arribada al cel de santa Jacinta Marto, de Fàtima.
 
Mater Fatima sorgeix l’any 2017 com una iniciativa d’un grup de catòlics que volen, com deia la Mare de Déu apareguda a Fàtima, fer conèixer i estimar el Cor Immaculat de Maria.

Neix també el projecte de convocar dues trobades mundial de pregària per la Pau en el món: el primer va tenir lloc el passat 4 d’abril de 2019, amb motiu del traspàs de sant Francesc Marto; el segon, serà avui mateix, 20 de febrer, per l’aniversari de l’arribada a la Casa del Pare de la seva germana, santa Jacinta Marto.

Avui, Mater Fatima torna a convocar el Rosari Mundial des de Mèxic, que serà transmès per diversos mitjans de comunicació de diferents països, de tal manera que moltes persones podran unir-se en directe per TV, ràdio o via streaming, o per l’aplicació MaterFatima.Live. L’acte començarà a les 17h, hora local de Mèxic, que corresponen a les 24h del dia d’avui, hora local a casa nostra. 

En aquesta segona edició, el Rosari Mundial té les següents iintencions: la pau, la família, la vida i els preveres, i proposa també la consagració al Sagrat Cor de Jesús i a l’Immaculat Cor de Maria.
La pregària mundial constarà de tres moments:

  • Hora Santa
  • Sant Rosari (durant l’Hora Santa)
  • Consagració al Sagrat Cor de Jesús i a l’Immaculat Cor de Maria.

Més informació la podeu trobar a www.materfatima.org