El passat 18 de gener va tenir lloc la benedicció dels nous locals del Rober obert de Càritas Parroquial de Sant Pere de Ribes. Amb molta alegria i acompanyats del Director de Càritas Diocesana Ramon E. Carbonell, la Regidora de la vila de Serveis Socials, Ana Mª Herrera, l’equip directiu i del voluntariat de Càritas Parroquial i un bon nombre d’amics i feligresos el bisbe Agustí Cortés beneí les instal·lacions, recentment acabades, unes dependències que dignifiquen l’espai però sobretot a les persones, voluntàries i usuaris, que li donen vida i raó de ser.

Tal i com es va manifestar a la senzilla cerimònia, és motiu d’agraïment a tots els qui ho han fet possible: la entitat financera La Caixa pel seu ajut econòmic, el voluntariat de Càritas parroquial i la Càritas Diocesana.

A partir d’ara torna a obrir el Rober Obert, i ho fa amb el mateix esperit de servei i ajut de sempre a les persones que ho necessitin, però eixamplant la mirada i volent acollir a tota persona que, per necessitat o per opció, veu un valor afegit en les coses reciclades o de segona mà. Per tant, el nou “ROBER OBERT”, no serà només pels usuaris dels serveis socials i els més necessitats en recursos econòmics, sinó també per a tothom; la facilitat d’accés creiem que pot ajudar a obrir aquest servei a moltes més persones.

L’horari és el mateix tant per donar i entregar roba i petits complements com per comprar i recollir: Dilluns 10-12 h. Dimecres i dijous 17-19 h.

Et recomanem