Els delegats de mitjans de comunicació de totes les diòcesis amb seu a Catalunya, van reunir-se el dimarts 9 d’abril passat, a l’alberg Sant Jaume de Jorba (Anoia). Aquesta trobada correspon a les reunions periòdiques que tenen els cap de comunicació de totes les diòcesis catalanes, sense oblidar-nos el Principat d’Andorra (Bisbat d’Urgell) i poblacions del País Valencià (Bisbat de Tortosa).

El bisbe de Lleida, Salvador Giménez, va conduir la reunió com a president del Secretariat Interdiocesà de Mitjans de Comunicació Social (SIMCOS). El matí del 9 d’abril passat, els periodistes, van dedicar-lo a tractar temes diversos relacionats amb la comunicació i que afecten els bisbats del nostre País, com per exemple, l’edició de la memòria de l’Església del 2023, entre d’altres qüestions.

L’últim punt de l’ordre del dia es va dedicar al projecte ‘Catalonia Sacra’, en el qual, els seus responsables, van traslladar l’interès i inquietud d’explorar, conjuntament, fórmules noves, per fer arribar la feina de protecció i difusió del patrimoni cultural de l’Església a arreu.

La jornada de treball va finalitzar amb un dinar de germanor cuinat per mossèn Enric Garcia a l’alberg de Sant Jaume de Jorba (Anoia).

Et recomanem