A partir de dilluns 18 de maig.

 

“Que n’és, d’amable, el lloc on fas estada,
Senyor de l’univers!
Tot jo sospiro i em deleixo
pels atris del Senyor”

Amb les paraules de goig del Salm 83, podem alegrar-nos que a partir de dilluns 18 de maig es pot reprendre la celebració de les misses amb públic a les parròquies i esglésies de la nostra diòcesi, segons resulta de les indicacions de les autoritats sanitàries, en el procés de “desescalada” del confinament per la pandèmia que vivim.

Part del territori de la Diòcesi de Sant Feliu de Llobregat es trobarà a partir del 18 de maig en la fase 1; l’altra part, encara en la fase 0, gaudirà d’algunes mesures d’alleujament, que permetran celebrar el culte públic, com en la fase 1, amb la condició de no superar un terç de l’aforament de les esglésies. En aquest enllaç pots consultar en quina fase es troba el teu municipi.

En aquesta nova situació, el bisbe Agustí es remet a les indicacions donades amb anterioritat, en previsió del moment de poder reprendre el culte, així com les mesures de prevenció expressades per la Conferència Episcopal Espanyola.

A tots els fidels es demana d’extremar les precaucions de prudència, per evitar un revifament de la pandèmia i per tenir cura de la salut pròpia i dels altres. Cartell amb mesures de prevenció.