Després d’un procés de valoració on han estat implicats els consells parroquials, els rectors, els arxiprestes i vicaris episcopals, així com el Consell Presbiteral, el bisbe Agustí ha signat un decret amb el qual es verifica el canvi d’assignació de tres parròquies de la diòcesi, que passen a quedar inclosos en un altre arxiprestat diferent del que venien formant part. Això és fa a fi d’afavorir l’acció pastoral en global i respectant els vincles més naturals existents al territori.

Els canvis acordats són els següents:

  • La Parròquia de Sant Llorenç, de Sant Llorenç d’Hortons, que estava adscrita a l’Arxiprestat d’Anoia de la Vicaria del Penedès-Anoia-Garraf, passa a incorporar-se a l’Arxiprestat de Montserrat, de la Vicaria del Llobregat.
  • La Parròquia de Sant Pere Apòstol, de Castellet, que estava adscrit a l’Arxiprestat del Garraf de la Vicaria del Penedès-Anoia-Garraf, passa a incorporar-se a l’Arxiprestat de Vilafranca del Penedès, de la mateixa Vicaria Episcopal.
  • La Parròquia de Sant Joan, d’Olesa de Bonesvalls, adscrita a l’Arxiprestat de Vilafranca del Penedès de la Vicaria del Penedès-Anoia-Garraf, passa a incorporar-se a l’Arxiprestat de Bruguers, de la Vicaria del Llobregat.

Et recomanem