Després de la catequesi del dimecres 22 de març, el papa Francesc va fer una crida a cada creient  i comunitat  a renovar l’acte de consagració al Cor Immaculat de Maria d’ara fa un any

El bisbe Agustí i tota la diòcesi ens unim al Papa en aquesta intenció per la unitat i la pau, com ja vam fer el 25 de març de 2022, quan el bisbe va presidir, a la capella de la Casa de l’Església, l’eucaristia i laudes amb la Cúria diocesana, unint-s’hi amb la pregària de consagració. També el diumenge 27 de març de 2022, es va recordar l’acte de consagració al cor de Maria, durant l’eucaristia de les 19h a la Catedral. 

Paraules del Papa Francesc després de la catequesi: 

“El dissabte se celebrarà la Solemnitat de l’Anunciació del Senyor i el pensament ens mena al 25 de març de l’any passat, quan, en unió amb tots els bisbes del món, es van consagrar l’Església i la humanitat, en particular Rússia i Ucraïna, al Cor Immaculat de Maria. No ens cansem d’encomanar la causa de la pau a la Reina de la pau. Per això vull convidar cada creient i comunitat, especialment els grups de pregària, a renovar cada 25 de març l’acte de consagració a la Mare de Déu, perquè Ella, que és Mare, pugui custodiar tothom a la unitat i a la pau. 

I no ens oblidem, aquests dies, de la martiritzada Ucraïna, que pateix tant”. 

Et recomanem