És el títol de la Trobada del laïcat cristià que la Delegació d’Apostolat Seglar convoca per al dissabte 3 de juliol, de les 10.30h a les 13.30h, de manera presencial a la Casa de l’Església. 

Aquesta reunió de laics i laiques que fan part de grups cristians d’adults s’estableix en continuïtat amb la reflexió oberta a l‘encontre virtual d’inici de curs, al mes de novembre passat, i, després d’aquest curs viscut plenament en temps de pandèmia, ara mira l’horitzó de la primera etapa diocesana del sínode dels bisbes “Per a una Església sinodal, comunió, participació, missió” que aviat iniciarem, precisament des de les diòcesis.

La trobada es realitzarà presencialment a la Casa de l’Església  i a l’escola del Bon Salvador que hi ha al costat. Després de la pregària inicial,  hi haurà una aportació de la Sra. Mercè Sardà, laica tarragonina, a mode de formació-testimoni, a la que seguirà un temps de reflexió en grups. Al final del matí hi haurà unes paraules tant de l’equip de la Delegació com del bisbe Agustí abans de l’enviament.

Cal fer una inscripció prèvia a l’adreça www.ja.cat/LaicatSantFeliu, fins el dia 2 de juliol.