El diumenge 24 de setembre passat, el nostre bisbe Agustí Cortés, va presidir, a la Casa d’Espiritualitat Mare Ràfols de Vilafranca del Penedès, el ritus del Primer Escrutini Baptismal dels germans d’unes comunitats neocatecumenals de la parròquia de Sant Josep Obrer de Sant Boi de Llobregat. També hi eren presents a la convivència, i al ritus, un grup de germans que segueixen aquest camí de renovació baptismal a Girona.

Aquests germans, entre els quals hi ha molts joves, però també matrimonis i persones grans, estan fent un camí de renovació del seu propi baptisme a fi de viure totes les riqueses d’aquest sagrament fonamental. Les convivències s’han desenvolupat del dijous 21 de setembre al diumenge 24.

Les catequesis s’imparteixen sobre cada un dels signes del primer escrutini baptismal amb la finalitat que els participen puguin reviure’ls amb esperit i veritat: la inscripció del Nom en el llibre de la vida, el diàleg entorn a la Fe, la signació amb la Creu Gloriosa i la manera d’acollir en els braços maternals de l’Església.

Et recomanem