Pregària ecumènica a la Catedral de Sant Llorenç, el 24 de gener de 2020

Divendres 22 de gener 2021 a les 19h, mitjançant la plataforma Teams.

Seguim celebrant la Setmana de Pregària per la Unitat dels Cristians: del 18 al 25 de gener, les diferents confessions cristianes s’uneixen especialment en la pregària i en diverses iniciatives, per demanar a Déu el do de la plena unitat visible entre els creients en Jesucrist, segons el seu testament, “Pare, que tots siguin u, perquè el món cregui”.

En el context actual de la pandèmia, la pregària ecumènica que tradicionalment se celebra cada any a la Catedral de Sant Llorenç, s’ha transformat en una pregària telemàtica divendres 22 gener, a les 19h,  a la qual es podrà participar lliurement a través de la plataforma Teams i aquest enllaç de connexió:
http://bit.ly/3qsC5d8 

Hi participaran els següents representants de diverses confessions cristianes:

  • Agustí Cortés, bisbe catòlic de Sant Feliu de Llobregat.
  • Marta López, pastora de l’Església Evangèlica de Barcelona-Centre i delegada d’ecumenisme de l’Església Evangèlica de Catalunya.
  • Constantin Toader, prevere de la Parròquia ortodoxa de Vilanova i la Geltrú – Patriarcat de Romania.
  • Miquel García, pastor emèrit de la Primera Església Evangèlica de Sant Feliu de Llobregat.
  • José Santos, prevere de l’Església Ortodoxa-Patriarcat de Sèrbia
  • Luis Brull, ex pastor de l’Esglesia Evangelica de Les Corts i coordinador del grup de Bíblia ecumènic de la Parròquia de Sant Pere de Gavà.

En aquesta Setmana de Pregària s’està desenvolupant també la iniciativa Prenent el pols a l’ecumenisme: una sèrie de minientrevistes a set persones de diverses esglésies cristianes en relació al moment ecumènic que vivim. Cada dia es publica una entrevista a través del Canal YouTube del Bisbat de Sant Feliu de Llobregat.