Vídeo missatge del bisbe Agustí a la comunitat educativa cristiana.

 

Ahir va començar el curs escolar a tot Catalunya, per als nivells d’educació infantil, primària i secundària. En l’actual context, amb moltes incerteses per la crisi sanitària, el bisbe Agustí ha volgut enregistrar un vídeo missatge per expressar la seva proximitat a tota la comunitat educativa.

Com a president del Patronat de la Fundació Educació Catòlica, s’adreça en primer lloc a l’escola La Immaculada, de Sant Vicenç dels Horts, que des del curs passat es troba sota l’empara d’aquesta fundació diocesana. Ara bé, amb les seves paraules s’adreça també als alumnes, docents, famílies, personal administratiu i de serveis, de totes les escoles cristianes de la diòcesi, i a tots el mestres i professors cristians que treballen al nostre bisbat.

Són paraules d’encoratjament i confiança en Déu i en la tasca educativa, que no és una altra que servir els alumnes i les famílies, el poble de Déu, la societat, en definitiva.

El bisbe Agustí subratlla que el context de dificultats que ens envolta és ocasió de major creixement, perquè “la dificultat és també educació, ens fa més forts, ens dona la possibilitat de treballar conjuntament i fa créixer el sentiment de comunitat”.