Aquest és el lema de la Jornada Mundial de Pregària per les Vocacions i les Vocacions Natives que se celebra el proper 25 d’abril, diumenge del Bon Pastor. El lema està inspirat en unes paraules del papa Francesc en l’exhortació apostòlica Christus Vivit, posterior al sínode dels bisbes sobre els joves. Al núm. 286 del document, diu el papa:

… vull recordar quina és la gran pregunta: «Moltes vegades, en la vida, perdem temps demanant-nos: ‘Però qui sóc jo?’ I tu pots demanar-te qui ets i passar tota una vida buscant qui ets. Però demana’t: ‘Per a qui sóc jo?» Ets per a Déu, sens dubte. Però ell ha volgut que siguis també per als altres, i ha posat en tu molts dons i carismes que no són per a tu, sinó per a altres.

I en el missatge específic per a la Jornada d’enguany, que es va fer públic el dia de sant Josep, el papa Francesc pren la figura d’aquest sant “de la porta del costat” per posar l’accent en tres característiques seves i de tota vocació: somni, servei, fidelitat.

El lema també ha inspirat la composició d’una cançó que serveix d’eix a les catequesis que s’han preparat per a infants, adolescents i joves. L’ha creat i la canta el grup Hakuna i la podeu escoltar a través del web de la campanya d’enguany.