Algunes pinzellades de la Setmana de la Bíblia.

La IV Setmana de la Bíblia va començar diumenge 26 de gener, amb l’entronització de la Paraula a la Catedral de Sant Llorenç, en el marc de l’eucaristia de les 12h, presidida pel bisbe Agustí.

Durant la setmana es van realitzar diverses sessions de lectio divina, de meditació i reflexió amb salms, evangelis, cartes del Nou Testament, etc, a Esplugues de Llobregat, Pallejà, Sant Boi de Llobregat i Vilafranca del Penedès. Aquests actes van tenir una bona resposta per part de les persones participants, perquè ajuden a prendre consciència que la Paraula de Déu, present a la Bíblia, ens guia i il·lumina el camí a seguir per arribar a l’encontre amb el Pare. També els moments de silenci, pregària, meditació i compartició, ens uneixen i enforteixen per poder continuar endavant en la vida quotidiana.

Per altra part, la visita a la cripta de la Colònia Güell va resultar un tancament de la Setmana molt interessant, manifestat així per tots els assistents, que van gaudir d’unes explicacions molt enriquidores i descriptives de tot el simbolisme bíblic i de la natura present a l’arquitectura de Gaudí.

Data: 3 / febrer / 2020