JMEnfermo 2022-cartell-cat

El diumenge 22 de maig se celebra la Pasqua del Malalt, que aquest any té per lema “Acompanyar en el sofriment”, inspirat en la frase «Sigueu misericordiosos com el vostre Pare és misericordiós» (Lc 6,36). Com sabem aquest dia és una molt bona oportunitat per apropar-nos als malalts, als seus familiars, als qui han perdut a éssers estimats i sobretot als professionals de la salut. 
 
És per aquest motiu que el 21 de maig, a l’Hospital Sagrat Cor de Martorell (Germanes Hospitalàries), a les 10:00h tindrà lloc l’eucaristia, presidida pel bisbe Agustí. Seguit d’un refrigeri i una part més festiva a la que hi estan convidats a participar els malalts, familiars i voluntaris de la Pastoral de la Salut de totes les parròquies i comunitats de la diòcesi. 
 
Aprofitant aquesta celebració, i recuperant una de les moltes tradicions que la pandèmia es va endur, ens complau informar-vos que el dimarts 31 de maig, de les 10:00h fins a les 17:45h al Caixa Fòrum (Av Francesc Ferrer i Guàrdia, 6-8, Montjuïc), el Secretariat Interdiocesà de la Pastoral de la Salut (SIPS) de la Conferència Episcopal Tarraconense, ha organitzat una jornada formativa sobre “Dignitat al final de la vida i eutanàsia”. El preu de la inscripció són 20€, amb el dinar inclòs. Hi estan convidats a participar-hi els voluntaris de la Pastoral de la Salut, agents d’atenció espiritual i religiosa dels hospitals i professionals de la salut interessats.

Et recomanem