Els pròxims dies 5 i 6 de juny de 2024 es portarà a terme el II Congrés Internacional sobre Llibertat Religiosa i de Consciència, organitzat per la Càtedra de Llibertat Religiosa i de Consciència de la Universitat Ramon Llull.

La trobada tindrà com a objectius:

  • Presentar bones pràctiques locals, nacionals o internacionals en gestió de la diversitat religiosa i promoció de la llibertat religiosa i de consciència.
  • Analitzar els estàndards internacionals de valoració de l’exercici del dret a la llibertat religiosa i de consciència i de prevenció de les seves vulneracions.
  • Crear debat d’experts i responsables d’entitats internacionals sobre la situació internacional i tendències de la llibertat religiosa i de consciència, així com sobre metodologies, categories i indicadors d’anàlisi de la realitat de la llibertat religiosa, i del concepte de religió en un món post-secular.

El Congrés comptarà amb pànels simultanis en català, castellà i anglès. Tindrà lloc a la Facultat de Comunicació i Relacions Internacionals Blanquerna (Universitat Ramon Llull). La inauguració serà el dia dimecres 5 de juny a les 17.00 h.

Pot consultar tota la informació sobre el Congrés i el procés d’inscripció a la seva pàgina web.

Et recomanem