Aquest proper divendres 5 d’abril, la Dra. Clara Gutiérrez, oferirà una descripció dels canvis fisiològics i psicològics que es van desenvolupant en la pubertad tant femenina com masculina a la llum de l’antropologia cristiana. La xerrada, tindrà lloc, a les 18.00 h, a la Casa de l’Església (c/ Armenteres, 35, de Sant Feliu de Llobregat).

D’altra banda, des de la Delegació d’Ensenyament de la nostra diòcesi, ens comuniquen que el proper dissabte 13 d’abril, hi haurà la 18a Jornada de formació interdiocesana per a mestres i professors de religió al Seminari Conciliar de Barcelona, organitzada conjuntament pel ISERC i la Fundació Escola Cristiana de Catalunya (FECC).  En aquesta jornada anual, es té l’ocasió de retrobar-se, fer Església, sinodalitat. És també un moment de formació específica per als docents de religió tant de l’escola pública, com de l’escola concertada catòlica. La jornada, consistirà en ponències, tallers, stands d’editorials per conèixer les novetats, i, finalment, la celebració de l’Eucaristia. Hi assistiran l’arquebisbe de Tarragona, Joan Planellas, i l’arquebisbe de Barcelona, el cardenal Joan Josep Omella.

Per a més informació i inscripcions, es pot fer a través de l’enllaç:  

https://www.fecc.cat/wp-content/uploads/2024/03/XVIII-Jornada-Mestres-i-profes-de-reli-2024_PROGRAMA.pdf?utm_campaign=jornada-mestres-i-professors-de-religio-24-ppts-anteriors&utm_medium=email&utm_source=acumbamail

Et recomanem