Aquesta confraria, vinculada a l’església de la Mare de Déu de Montserrat, al barri de Vistalegre de Castelldefels, va viure una jornada d’especial joia dissabte passat, 17 de juny, quan el bisbe Agustí Cortés va beneir la nova imatge de la Mare de Déu, sota l’advocació de la Pau.

Es tracta d’una obra en fusta de cedre policromat a l’oli, amb la tècnica del poliment brillant, de mida natural (1’68 m, aproximadament). És una imatge realitzada per poder vestir-la amb teixits. Té els ulls i les llàgrimes de cristall i les pestanyes de cabell natural, realitzades segons el mètode tradicional. L’autor és l’escultor sevillà Miguel Bejerano i se li ha encarregat per poder substituir l’anterior imatge, deteriorada a causa del pas del temps.

Després de la benedicció, a les 18h, es va celebrar l’eucaristia i per acabar, la imatge de la Verge de la Pau va processionar pels carrers de la localitat, acompanyada per l’Agrupació Musical Cristo de la Paz. Cal destacar la participació de la gent jove de Castelldefels en aquesta expressió de la pietat popular que és el món de les confraries (tots els portants són menors de trenta anys) i com està esdevenint un pont per acostar la població local a la vida de la comunitat cristiana.

Et recomenem