El 5 d’octubre passat es va iniciar la quarta edició de la Campanya “Cava amb Cor”, organitzada per la Confraria del Cava Sant Sadurní i Càritas Catalunya, amb el suport d’El Celler de Can Roca.

Enguany han renovat i enfortit la col·laboració entre la Confraria del Cava i Càritas Catalunya que va néixer fa 10 anys per sensibilitzar i captar fons a favor del Programa de Família i Infància de Càritas Catalunya. La tradicional Nit solidària que aplegava a cavistes i empreses al Museu Nacional d’Art de Catalunya (MNAC) va derivar cap a la Campanya Cava amb Cor amb l’arribada de la COVID-19.

La campanya compta amb el suport d’El Celler de Can Roca i la implicació dels tres coneguts germans. Un equip de persones molt sensibilitzades sobre la situació de la infància més vulnerable de casa nostra.

Aquest 2023 es torna a comptar amb el suport de 6 patrocinadors i amb la col·laboració d’11 cavistes que han seleccionat un cava Brut Reserva 2020.

També es compta amb el suport de les cadenes de supermercats i comerços especialitzats que vendran el cava amb cor així com de les empreses que estan comprant el cava pels seus regals institucionals.

Enguany, com a novetat les empreses podran fer comandes a través del web www.cavaambcor.cat.

Et recomenem