Lino Emilio Díez i Daniel Palau, nous membres del CPL. 

El dimarts 23 de juny es va celebrar telemàticament l’Assemblea General Ordinària del Centre de Pastoral Litúrgica de Barcelona.

L’Assemblea va aprovar l’exercici econòmic de 2019, i va designar Gabriel Seguí com a director de la col·lecció Cuadernos Phase. La col·lecció ha estat dirigida durant molts anys per Mn. Josep Urdeix, membre del CPL des de 1961,del qual ha estat president del 2002 al 2008, i a qui se li va agrair el seu treball al front de Cuadernos Phase.

Un dels punts aprovats per una amplíssima majoria ha estat la incorporació de dos nous membres al Centre de Pastoral Litúrgica:

  • Daniel Palau Valero és capellà del bisbat de Sant Feliu de Llobregat. Rector de Corbera. Director de la Càtedra de Teologia Pastoral Arquebisbe Josep Pont i Gol. Cap de departament de teologia sistemàtica de la Facultat de Teologia de Catalunya. Director de la col·lecció Pastoral.doc
  • Lino Emilio Díez Valladares és religiós sacramentí i capellà. Rector de la parròquia de Nuestra Señora del Santísimo Sacramento de Madrid. Professor a l’Instituto Superior de Pastoral (U.P. de Salamanca). Va ser membre del Secretariado Nacional de Liturgia. És membre del Consell de Phase, col·laborador de Missa Dominical i membre de l’equip responsable de Galilea.153.

Per a més informaició, podeu consultar el web del CPL.