Ús de cookies
Aquesta web fa servir cookies. Si continua navegant, entendrem que les accepta.
Pots obtenir més informació aquí.

ACCEPTAR

Noticies

 

El prevere, sagrament de la misericòrdia

Data: 2 / març / 2016
Preveres i diaques a Montserrat

Enguany arriben a la seva dotzena edició les Jornades de formació i espiritualitat a Montserrat per a preveres i diaques. S’han celebrat del 29 d’abril al 2 de març, amb la participació de 31 preveres i un diaca amb estada completa i fins a 51 participants en total que s’han fet presents saltuariament.

El primer dia va consistir a la jornada de recés de quaresma per al clergat, que en lloc de celebrar-se a Vilafranca del Penedès, va quedar emmarcada dins les Jornades a Montserrat. La reflexió d’aquest dia va anar a càrrec del rector del santuari i delegat diocesà, P. Joan M. Mayol.
Les ponències de matí i tarda del dia 1 de març les va exposar el bisbe auxiliar de Barcelona, Sebastià Taltavull, mentre que la del dia de cloenda la va realitzar el P. Josep Roca, SF, un dels tres capellans de la Diòcesi de Sant Feliu de Llobregat enviats com a “missioners de la misericòrdia” pel papa Francesc.
Els clergues presents també van tenir ocasió de participar en un moment de col·loqui amb el pare abat, Josep Maria Soler, al vespre del primer dia, mentre que el dia 1 després de sopar el bisbe Agustí va comunicar als assistents algunes notícies i van compartir plegats un moment de diàleg sobre la realitat de la diòcesi.
L’estada a Montserrat es va completar amb els moments de la litúrgia compartits amb la comunitat benedictina. Envia
Album fotogràfic XII Jornades de formació i espiritualitat a Montserrat [+]