Ús de cookies
Aquesta web fa servir cookies. Si continua navegant, entendrem que les accepta.
Pots obtenir més informació aquí.

ACCEPTAR

Noticies

 

Formació per als catequistes

Data: 14 / gener / 2016
Cursets a diversos arxiprestats

Gener sembla un mes adequat per a realitzar cursets de formació en l’àmbit de la catequesi.

A més del que s’impartirà a Vilafranca els propers dilluns 18 i 25, a la sala Mn. Vinyeta, per a l’Arxiprestat de Sant Feliu de Llobregat se n’ha fet un els dies 12 i 13, a la Casa de l’Església, i a Sant Vicenç dels Horts, per a tot l’arxiprestat, dilluns 11 i dimarts 12.

A Sant Feliu la ponent va ser la mateixa delegada de Catequesi, sobre "Quins valors i virtuts morals podem educar a la Catequesi", seguint la pedagogia de Jesús, que s’explicava amb paràboles. Se’n va triar les anomenades “de la misericòrdia”: l'ovella perduda, els talents i el pare que perdona, per tal de reflectir quins són els valors del Regne de Déu que podem posar ja en pràctica en el nostre món ara i aquí.
A Sant Vicenç dels Horts, el curset es va desenvolupar al casal parroquial de Sant Vicenç Màrtir, amb participació d’una cinquantena de catequistes de tots els pobles de l’arxiprestat. El ponent va ser Juanjo Fernández que va tractar dues temàtiques: com parlar als nens de la misericòrdia i dels temps de quaresma i pasqua.



 Envia

Participants al curset de Sant Vicenç dels Horts