Ús de cookies
Aquesta web fa servir cookies. Si continua navegant, entendrem que les accepta.
Pots obtenir més informació aquí.

ACCEPTAR

Noticies

 

"Vine i veuràs"

Data: 26 / març / 2012
Amb aquest títol senceta una nova fase de l'Itinerari Diocesà de Renovació Cristiana.

El passat 17 de març a la Casa de l’Església, es va cloure la primera fase d’aquest projecte formatiu per als laics. Com a conclusió d’aquesta última sessió, es va celebrar una pregària d’enviament, presidida pel bisbe Agustí i adreçada als laics que han participat en aquest pla de formació, durant la qual van rebre de mans del bisbe la carta apostòlica “Porta Fidei”, de Benet XVI. Ara, s’enceta una nova fase, sota el lema “Vine i veuràs”, amb la qual es llança una crida a renovar la trobada amb Jesucrist o bé a escoltar un primer anunci de l’evangeli, en un clima obert de pregària i diàleg.

• Potser han passat molts anys des que vas sentir parlar de Déu...
• Potser recordes vagament allò que et van explicar, que semblava bonic, però que et queda lluny...
• Potser et sorprèn que encara hi hagi gent que es manifesta creient en Jesús...
• Potser has viscut una mala experiència d'Església...

Aquests són alguns dels missatges que volen convidar les persones, amb una crida oberta i respectuosa, a participar en les trobades de la segona fase de l’Itinerari Diocesà de Renovació Cristiana que s’enceta ara amb el lema “Vine i veuràs”.
Aquestes trobades es plantegen com a espai de diàleg i pregària, en un clima obert que serveixi de renovació de l’encontre personal amb Jesús o bé com a espai d’un primer anunci del missatge de l’evangeli. Els dinamitzadors d’aquestes trobades seran els laics que des de setembre han participat en la primera etapa de l’Itinerari, rebent una formació adequada que va culminar amb l’última sessió de dissabte 17 de març, incloent-hi la pregària d’enviament.
A partir d’aquest moment, a cada arxiprestat s’acabarà de concretar el calendari de llançament d’aquesta fase “Vine i veuràs”, amb la proposta concreta de trobades a les diferents parròquies, segons les inquietuds i les respostes de les persones de cada lloc.

MÉS INFORMACIÓ I DOCUMENTACIÓ [+]  Envia

El bisbe Agustí lliura la carta apostòlica Porta Fidei als participants a l'Itinerari

Pregària d'enviament a la capella de la Casa de l'Església

-