Ús de cookies
Aquesta web fa servir cookies. Si continua navegant, entendrem que les accepta.
Pots obtenir més informació aquí.

ACCEPTAR

Noticies

 

Recés de quaresma dels religiosos i religioses

Data: 12 / març / 2012
Una setantena van escoltar les paraules del bisbe Agustí per focalitzar la pròpia vocació.

Dissabte 10 de març va tenir lloc a la Casa de l'Església una jornada de recés en temps de quaresma, organitzat per la Delegació de Vida Consagrada i adreçat a religiosos i religioses de la diòcesi, amb la presència d'una setantena de persones.

Va ser el mateix bisbe Agustí qui va predicar la reflexió, en la qual va parlar de la consagració, com a moment de plenitud que desencadena en la pròpia vida un dinamisme vers la perfecció. També va assenyalar la importancia de "rectificar la vocació", especialment en temps crítics o difícils com els actuals, seguint els exemples d'Abraham, Moises o l'apòstol Pere. El fonament d'aquesta actitud humana de la rectificació és el de la fidelitat de Déu, fet que ens permet de tornar a començar sempre.

Després d'un temps de meditació personal i d'un espai per a informacions diocesanes, el recés va concloure amb l'eucaristia presidida pel bisbe Agustí i concelebrada per altres preveres presents.

La propera iniciativa de la delegació seran les Jornades de formació a Montserrat, de l'1 al 3 d'abril (de diumenge de rams a dimarts sant). Més informació en aquest web pròximament. Envia

El bisbe Agustí Cortés i el delegat de Vida Consagrada, Josep M. Henríquez, OSB