Ús de cookies
Aquesta web fa servir cookies. Si continua navegant, entendrem que les accepta.
Pots obtenir més informació aquí.

ACCEPTAR

Noticies

 

Felicitació de Nadal a la Cúria

Data: 19 / desembre / 2013
Amb una pregària inicial pel cardenal Carles

Avui a les 13.30h ha tingut lloc a la Casa de l'Església la tradicional felicitació nadalenca entre el bisbe Agustí i els treballadors de la Cúria i altres col·laboradors dels consells de la diòcesi.

Per començar, s'ha tingut un moment de pregària en record del que fou l'anterior pastor del territori de l'actual Diòcesi de Sant Feliu de Llobregat, l'arquebisbe emèrit de Barcelona, cardenal Ricard Maria Carles, les exèquies del qual tenien lloc a la catedral de Barcelona aquest mateix matí.

En nom dels treballadors i col·laboradors de la Casa, Mn. Xavier Armengol, delegat de Patrimoni, ha dirigit unes paraules de felicitació al bisbe Agustí i a tots els presents, amb records a moments significatius d'aquest any i una mirada d'il·lusió al proper any, que serà el desè de la Diòcesi de Sant Feliu de Llobregat.

La salutació i felicitació de Nadal del bisbe ha inclòs un moment d'especial confidència sobre les seves vivències més íntimes durant la convalescència de la seva malaltia, que parlaven de creixement personal i d'unió amb Déu.
  Envia

Mn. Xavier Armengol, durant la felicitació

Pregària pel cardenal Ricard Maria Carles