Ús de cookies
Aquesta web fa servir cookies. Si continua navegant, entendrem que les accepta.
Pots obtenir més informació aquí.

ACCEPTAR

Noticies

 

Presentació del nou portal institucional bisbatsantfeliu.cat

Data: 24 / gener / 2012
Accessible des d'avui, festa de sant Francesc de Sales

El març de 2005, set mesos després de l’inici de la diòcesi de Sant Feliu de Llobregat, començà a existir el seu portal web, per fer present a la xarxa la realitat del nou bisbat. Sis anys després, es veia convenient una renovació d’aquesta presència a internet i es va endegar el treball, en col·laboració amb les diverses delegacions i instàncies de la diòcesi, procés que ara ha pres forma en el nou lloc web www.bisbatsantfeliu.cat 

En l’avinentesa de la festa de sant Francesc de Sales, patró dels periodistes, avui es fa públic aquest nou lloc web institucional, amb una fesomia totalment renovada i clara, amb una distribució dels continguts més fàcil i accessible i amb un increment notable d’elements gràfics que faciliten la seva navegabilitat, alhora que un augment significatiu en la velocitat de descàrrega dels documents i continguts, tant escrits com –ara– en àudio i vídeo.

Ha estat un esforç important per a una diòcesi jove que és molt conscient de la importància d’estar present en l’àmbit de les noves tecnologies de la comunicació. El web renovat és la targeta de visita per a tothom que ens vulgui conèixer i per als mitjans de comunicació; una eina de suport per a comunitats, parròquies, grups i famílies; un espai que ofereixi els serveis que la gent necessita i una plataforma que és lloc de trobada, virtual, de la vida concreta de les comunitats cristianes.


Alguns aspectes a destacar de la nova plataforma institucional són els següents:

  • Incorporació de recursos de vídeo i àudio: de la salutació del bisbe Agustí Cortés a la carta dominical de cada diumenge.
  • Àgil cercador de parròquies, que permet conèixer les informacions bàsiques de cada parròquies i els seus horaris de missa i d’atenció.
  • Santfeliujove, un web de la Delegació de Joventut, dins del portal de la diòcesi.
  • Notícies d’actualitat i agenda d’activitats que fan referència a tota la diòcesi i també personalitzades de cada delegació diocesana.
  • Informació sobre la Catedral de Sant Llorenç.


 Envia

Avui tens un nou motiu per a visitar-nos! Nou lloc web institucional del bisbat de Sant Feliu de Llobregat

-