Ús de cookies
Aquesta web fa servir cookies. Si continua navegant, entendrem que les accepta.
Pots obtenir més informació aquí.

ACCEPTAR

Noticies

 

Està en marxa la Visita Pastoral a l'Arxiprestat de Montserrat

Data: 23 / gener / 2012
Des del 21 de gener i fins al 24 de març estan previstos tots els actes relacionats amb la Visita Pastoral a lArxiprestat de Montserrat per part de Mons. Agustí Cortés Soriano, bisbe de Sant Feliu de Llobregat.

El territori de l’Arxiprestat de Montserrat compren les poblacions d’Abrera, Castellví de Rosanes, Collbató, El Bruc, Esparreguera, Gelida, La Beguda Alta, Marganell, Martorell, Masquefa, Monistrol de Montserrat, Olesa de Montserrat, Sant Andreu de la Barca, Sant Esteve Sesrovires i Santa Maria de Vilalba de Llobregat. En total, 15 municipis i nuclis de població de les comarques del Baix Llobregat, Anoia, Bages i Alt Penedès. En aquests dos mesos s’han programat tot un seguit de reunions, trobades i actes que permetran al bisbe Agustí Cortés conèixer in situ la realitat eclesial i social d’aquesta zona, les seves necessitats i potencialitats.
L’Arxiprestat de Montserrat comprèn 17 parròquies i altres 26 temples, ermites o capelles. En ell hi ha la presència de diverses comunitats religioses, entre les quals els benedictins i les benedictines de Montserrat. Tot el programa d’activitats de la Visita pastoral es pot consultar en el document pdf que trobeu a la columna de la dreta.
Avui mateix ha tingut lloc l’entrevista del bisbe Agustí amb l’alcaldessa d’Abrera, Maria Soler, i altres representants municipals. Per demà dijous a la tarda hi ha prevista la visita a l’ajuntament de Castellví de Rosanes i l’entrevista amb l’alcalde, Lluís Tomàs. Al llarg de tot el període de la visita pastoral estan programades també reunions amb els alcaldes de la resta de municipis del territori, amb el desig de mantenir converses sobre temàtiques socials i culturals de la vida ciutadana.

Entrevista al bisbe Agustí, de TV10 [+]  Envia


-
-