Ús de cookies
Aquesta web fa servir cookies. Si continua navegant, entendrem que les accepta.
Pots obtenir més informació aquí.

ACCEPTAR

Noticies

 

Curs de lectors "El servei de llegir a la missa"

Data: 27 / gener / 2012
Els dissabtes del mes de febrer es realitzarà a la Casa de l'Església aquest curset, organitzat pel CPL i la Delegació de Pastoral Sacramental i Litúrgia del nostre bisbat.

El proper mes de febrer tindrà lloc a la Casa de l’Església el curs “El servei de llegir a missa”, organitzat conjuntament per la Delegació de Pastoral Sacramental i Litúrgia del nostre bisbat i el Centre de Pastoral Litúrgica de Barcelona.

Aquest curs s’ha realitzat ja en ocasions anteriors als locals del Centre d’Estudis Pastorals de Barcelona, però aquest any tenim l’oportunitat de poder-lo acollir a Sant Feliu de Llobregat.

Seran els 4 dissabtes de febrer al matí, de 10 a 13h, amb un horari semblant al de les Trobades d’Animadors de la Litúrgia que ja s’han consolidat al nostre bisbat. Cada dia constarà de dues sessions, i s’hi inclouran temes teòrics i també pràctics.

El curs està obert a tots aquells que exerceixen el servei de lector en les celebracions litúrgiques, especialment als del nostre bisbat de Sant Feliu. El preu del curs és de 25 euros, i les inscripcions s’han de fer a través del CPL.

  Envia
-