Ús de cookies
Aquesta web fa servir cookies. Si continua navegant, entendrem que les accepta.
Pots obtenir més informació aquí.

ACCEPTAR

Noticies

 

Àmplia assistència a la III Trobada d'animadors de la litúrgia

Data: 21 / novembre / 2012
Prop de 150 persones s'aplegaren dissabte passat a la Casa de l'Església.

El passat dissabte 17 de novembre va tenir lloc a la Casa de l’Església de Sant Feliu de Llobregat la III Trobada d’animadors de la litúrgia, organitzada per la delegació corresponent d’aquesta diòcesi.

Hi van participar prop de 150 persones, vingudes dels diferents indrets del bisbat i que habitualment col·laboren amb diversos ministeris i serveis en les celebracions litúrgiques de les nostres parròquies i comunitats.

La trobada va començar amb la pregària de Tèrcia i amb les paraules de salutació i benvinguda a càrrec del bisbe Agustí Cortés.

El moment central de la trobada va ser la ponència presentada pel bisbe auxiliar de Barcelona, Sebastià Taltavull, que portava per títol “La litúrgia, lloc d’expressió i foment de la fe”; la conferència va servir per subratllar la importància i centralitat de les celebracions litúrgiques en la vida cristiana, especialment tenint en compte l’Any de la fe que estem celebrant.

Després d’un breu descans, els participants es van separar en tres tallers, adreçats respectivament als que exerceixen el ministeri de lectors, els cants i la música, i altres tasques i serveis; un dels elements que va donar peu a la reflexió i el diàleg van ser alguns punts de la carta pastoral del bisbe Agustí amb motiu de l’Any de la fe titulada “La bellesa de la fe i el goig del seu anunci”.

La valoració va ser molt positiva tant pels organitzadors com pels assistents. Envia

D'esquerra a dreta: P. Bernabé Dalmau, Mons. Sebastià Taltavull, Mn. Xavier Aymerich, Mn. Florenci Travé, DP

Aproximadament 150 participants a la III Trobada d'animadors de la litúrgia