Ús de cookies
Aquesta web fa servir cookies. Si continua navegant, entendrem que les accepta.
Pots obtenir més informació aquí.

ACCEPTAR

Noticies

 

Campanya per un habitatge digne

Data: 21 / novembre / 2012
Demà 22 de novembre, flashmob organitzat per la Xarxa datenció a persones sense llar: a les 11.30h a la plaça de Sant Jaume, vestits de negre.

La qüestió de l'habitatge és un dels temes socials més importants al nostre país i arreu. Darrerament hi ha hagut fets dramàtics al nostre país, al voltant de la problemàtica de l’habitatge, de les hipoteques impossibles de pagar, dels desnonaments forçats. Això ha fet desvetllar encara més la sensibilitat social sobre aquesta causa.

De fa temps, no per l’oportunisme d’un moment, l’equip de Càritas i  l’Equip de Pastoral Obrera del Bisbat de Sant Feliu de Llobregat, reflexionàven sobre la importància d’aquesta problemàtica. Per aquest motiu, s'han sumat a la campanya que Càritas engega amb motiu del dia de les persones sense llar –diumenge 25 de novembre– amb el lema “L’habitatge és un dret”, oferint al mateix temps algun material propi. Tot això, amb el desig d'incidir  i insistir més, tant en la solidaritat dels cristians com en la sensibilitat dels agents socials, econòmics i polítics.

En aquests materials, agrupats sota el lema "Campanya per un habitatge digne", a més de donar una informació més àmplia de la problemàtica, es presenten també algunes respostes i sobretot algunes propostes i uns suggeriments per treballar des de les parròquies.

  Envia
Centre d'Acollida per a homes Abraham - Vilafranca del Penedès
-
-
-
-