Ús de cookies
Aquesta web fa servir cookies. Si continua navegant, entendrem que les accepta.
Pots obtenir més informació aquí.

ACCEPTAR

Noticies

 

Constitució del tribunal eclesiàstic

Data: 22 / octubre / 2012
L'acte, celebrat a la Casa de l'Església, va consistir en la professió de fe dels membres del tribunal i la posterior lectura dels nomenaments i jurament del càrrec.

L'acte havia estat precedit per la signatura, el passat 7 de setembre, del decret de constitució del Tribunal Eclesiàstic i els nomenaments dels seus components: vicari judicial, jutges i fedatari públic.

La professió de fe del nou tribunal s'ha fet a la capella de la casa de l'Església. 

Després ha tingut lloc l'acte protocol·lari a l'auditori de la Casa de l'Església, amb la presència de nombroses personalitats i representacions, entre les que es comptaven Mn. Joan Benito, vicari judicial del tribunal eclesiàstic de Barcelona i en representació del Cardenal Arquebisbe de Barcelona, Mn. Jaume Berdoy, vicari general de Sant Feliu, el vicari judicial del tribunal eclesiàstic de Terrassa, el Sr. Xavier Puigdollers, director general d'afers religiosos, el Sr. Gabriel González Fernández, degà de la fiscalia de Sant Feliu de Llobregat i representant del fiscal del tribunal superior de Justícia de Catalunya, el Sr. Miquel Rodríguez Zamora, degà de l'il·lustre col·legi d'advocats de Sant Feliu de Llobregat i el Sr. Martí Boronat, síndic de greuges de Sant Feliu de Llobregat.

Mn. Jaume Berdoy ha llegit en primer lloc el decret de constitució del tribunal eclesiàstic. 

A continuació els membres del tribunal han fet el jurament del càrrec sobre els Evangelis després de llegir cada un dels decrets de nomenament.

Seguidament hi ha hagut els parlaments dels Srs. Miquel Rodríguez Zamora, degà del col·legi d'advocats de Sant Feliu de Llobregat, del Sr. Gabriel González Fernández, degà de la fiscalia de Sant Feliu de Llobregat i representant del fiscal superior, de Mn. Joan Benito Tolsau, vicari judicial i representant del Cardenal Arquebisbe de Barcelona i del Sr. Xavier Puigdollers, director general d'afers religiosos de la Generalitat de Cataluna.

Ha clausurat l'acte el bisbe Agustí Cortés amb una exhortació als membres del nou tribunal -a partir de l'evangeli del darrer diumenge- per tal de desenvolupar les seves funcions amb un autèntic esperit de servei i buscant el bé del poble de Déu.

El nou tribunal que ha estat constituït està format per:
• Vicari Judicial: Dr. Albert Sols i Lucia.
• Promotor de Justícia i Defensor del Vincle: Mn. Rafael Sánchez Núñez, DP.
• Jutges diocesans: Mn. Antoni Fernández i García, Mn. Joan Lázaro i Padrós, Mn. Armand Carbonell i Bergés.
• Fedatari públic: Mn. Joan Manel Serra. Envia

Professió de fe del Vicari judicial de Sant Feliu de Llobregat

Vista general de l'auditori en la constitució del tribunal

Un moment dels parlaments