Ús de cookies
Aquesta web fa servir cookies. Si continua navegant, entendrem que les accepta.
Pots obtenir més informació aquí.

ACCEPTAR

Noticies

 

"El Llibre Vermell de Montserrat" a la Catedral de Sant Llorenç

Data: 17 / setembre / 2012
Espectacle de cant, música i ball, entre els grans patrimonis de la cultura catalana

El proper dissabte 22 de setembre a les 22 hores es representarà a la Catedral de Sant Llorenç, de Sant Feliu de Llobregat, l'espectacle "El Llibre Vermell de Montserrat", que vol ser un homenatge a la Mare de Deu de Montserrat i a tots els pelegrins que fan d'ella un símbol per a Catalunya.

La iniciativa és organitzada per la delegació d’Òmnium Cultural al Baix Llobregat. És un acte ambiciós, que vol recuperar i donar a conèixer un dels més grans patrimonis culturals que tenim i que alhora és també força desconegut. Hi assistiran el bisbe de Sant Feliu, Agustí Cortés, i la presidenta d'Omnim Cultural, Muriel Casals.

L'espectacle és fruit d’una proposta de 3 iniciatives separades i ben diferents: els cants del Cor Aulos, les danses de l’Esbart Sant Martí de l’Ateneu Torrellenc i el rock de la Companyia Elèctrica Dharma (anomenats actualment Stella Splendens Rock Ensemble). La mítica banda musical ha decidit tornar als escenaris en exclusiva, per representar aquest espectacle, dels quals van ser un dels promotors l’any 2006 a Montserrat.
Tres modalitats ben diferents, unides per interpretar l’època medieval amb els ulls del segle XXI. Tradició i modernitat en un espectacle per fer reviure el Llibre Vermell de Montserrat.

Altres informacions:
Preu d’entrada general: 15 euros
Aforament limitat a 600 places, totes assegudes.
Les portes s’obriran 1/2 hora abans de l’acte. Envia


Video-resum de lespectacle que es va fer a Montserrat lany 2006