Ús de cookies
Aquesta web fa servir cookies. Si continua navegant, entendrem que les accepta.
Pots obtenir més informació aquí.

ACCEPTAR

Noticies

 

Assemblea de Mans Unides

Data: 9 / gener / 2020
El proper dissabte, 11 de gener

La cita anual a la nostra diòcesi d’aquesta ONG per al desenvolupament de l’Església tindrà lloc el proper 11 de gener a la Casa de l’Església. Serà present el bisbe Agustí, el consiliari, Mn. Jaume Granés, i representants de totes les delegacions comarcals presents a Castelldefels, Sant Sadurní, Sitges, Vilafranca del Penedès i Vilanova i la Geltrú, i també el grup present a la parròquia de Cubelles.
A l’assemblea es revisaran totes les activitats realitzades durant el 2019, amb el resultats econòmics en benefici dels projectes de Mans Unides.


En l’últim període de l’any 2019 ha estat molt fervent l’activitat de Mans Unides - Sant Feliu de Llobregat, sigui amb iniciatives de sensibilització, com de recollida de fons o lúdiques, per crear família:

  • Visita al pessebre vivent de Corbera de Llobregat de la comarcal de Vilanova. Va tenir lloc diumenge 1 de desembre, amb la participació d’una vuitantena de persones, que també van visitar la parròquia de Corbera alta, amb l’acollida de Mn. Daniel Palau, molt estimat pels vilanovins, ja que va estar set anys a la Parròquia de Sant Antoni Abat.
  • A Vilafranca del Penedès, durant el pont de la Puríssima es va realitzar amb gran èxit un mercat solidari a la sala parroquial Mn. Vinyeta.
  • A les parròquies de Sant Sadurní d’Anoia i de Cubelles també es van dur a terme durant el mes de desembre les “enceses solidàries”.

Mans Unides agraeix de tot cor la col·laboració dels mossens de totes aquestes parròquies, que permet la reeixida de les diverses campanyes i accions. Envia

Encesa solidària a Sant Sadurní d'Anoia

Mercat solidari a Vilafranca del Penedès