Ús de cookies
Aquesta web fa servir cookies. Si continua navegant, entendrem que les accepta.
Pots obtenir més informació aquí.

ACCEPTAR

Noticies

 

Infància Missionera

Data: 8 / gener / 2020
Concurs "crea el teu podcast"

El mes de gener és el mes de la Infància Missionera. Aquesta Obra Pontifícia és una escola de formació en la fe i en la missió per als infants d’arreu del món i, alhora, una escola de solidaritat, perquè ensenya els més petits a acollir els nens que tenen a prop i a ser sensibles vers les injustícies que pateixen molts altres nens arreu del món. El lema d’aquest projecte és “Els infants ajuden els infants”.

Amb aquests objectius, Infància Missionera ha desenvolupat tot un projecte formatiu en quatre anys que recorre els anys de la infància i adolescència de Jesús. Enguany, es treballa la fugida i estada a Egipte, relacionant aquests fets amb els fenòmens actuals de les migracions.

Aquest és el marc del concurs “Dona’ls veu! Crea el teu podcast”, organitzat per Obres Missionals Pontifícies, amb motiu de la Jornada de la Infància Missionera 2020, que té lloc a Espanya el quart diumenge de gener, dia 26.
Són convidats a participar nens i nenes de primària, per crear un podcast (programa de ràdio) en el que parlin de les migracions i desplaçaments forçats des d’un punt de vista missioner. Es pot participar fins al dia 26 de gener, segons les bases del concurs que podeu consultar en aquest enllaç.
Si esteu interessats, podeu posar-vos en contacte amb la Delegació diocesana de missions: missions@bisbatsantfeliu.cat  Envia


Concurso Infancia Misionera - "¡Dales voz! Crea tu podcast"