Ús de cookies
Aquesta web fa servir cookies. Si continua navegant, entendrem que les accepta.
Pots obtenir més informació aquí.

ACCEPTAR

Noticies

 

Diada de germanor de Mans Unides

Data: 7 / octubre / 2019
Celebrant 60 anys a Montserrat

Dissabte 5 d’octubre les delegacions catalanes de Mans Unides van fer una trobada a l’Abadia de Montserrat amb motiu del 60è aniversari de l’organització, arribant a aplegar-se unes 500 persones.

La jornada va començar amb uns balls per part de l’esbart dansaire de Gelida, seguit d’una conferència a càrrec de M. Dolores Martin, germana benedictina de Sant Benet de Montserrat, que va destacar el paper rellevant de les dones fundadores de Mans Unides com a precursores d’un canvi social per resoldre les necessitats de la fam i la pobresa.

En acabar la xerrada, la basílica es va omplir de gom a gom per celebrar l’Eucaristia, presidida pel bisbe Agustí Cortés i concelebrada per l’abat de Montserrat, P. Josep M. Soler i alguns bisbes i preveres de les diòcesis catalanes. El bisbe Agustí va recordar que els milers de voluntaris i membres de Mans Unides no són “activistes”, sinó persones compromeses amb l’amor de Déu que continua donant esperança a aquells que no la tenen.

A continuació hi hagué un dinar de germanor, al final del qual el P. Abat va manifestar el goig de la comunitat benedictina per celebrar aquest aniversari a Montserrat, i com tots els monjos encomanen a la Mare de Déu la tasca de Mans Unides. També va prendre la paraula el Sr. Ricardo Loy, Secretari General de Mans Unides, per felicitar les Delegacions de Catalunya pel treball que realitzen al llarg de l’any, que està canviant la vida de moltes persones. Envia

Alguns dels participants a la trobada